Wednesday, 13 July 2011

saye puasa ;)

okeyh okeyh ari ni kan sekolah macam biasa :) datang duduk , exam --'
urmmm okeyhh ari nie aku mintak maaf sangat2 kat korang sebab tak bape ikot korang pergi mane2 , aku puasa and aku tak ade mood ! tak tau nape ! tak ade mood nak gelak2 --
lagi pun aku penat , kau jugak cakap kat aku , aku pas jawab exam tidur tidur . 
act aku dari semalam nak demam , badan asyik panas jeh ! takk cukup tidur :'( 

aku takk larat gilee doh kat sekolah tadi , sorry lah rahsia kan dari korang ! aku tak tau ngan diri aku sekarang nie asyik bad mood ! NASIB BAIK KEMPENG UHH SANGGUP LAYAN KERENAH AKU HARI HARI :') thanks KEMPENG !

haha okeyh okeyhy , aku sekarang tengah rase lapa sangat2 --' mmg lah kan puasaa ! hehe

byak yang menghasut ku supaya berpuasa setegah hari ;D hahah korang jangan harap k .. 
aku penat kene bebel sebab tak ganti puasa lagi , okeyhh esk puasaa lagi 

eyhh tarikh ari nie 13.07 eyhh ? haha means aku da sebulan clash gan capital H . 
perrrr , hehe .. 


laughter is the best medicine :D

No comments:

Post a Comment