Tuesday, 19 July 2011

saya punya keje baru yang menarik :P


*kuning itu saye 
merah itu ieqa  :)

* comel kan ? kan sya dah cakap takk cayee

NUR ATIQAH ROSLY ;)
saye suka kacau awak ,
suka dengar awak jerit ,
suka dengar awak cakap '' tak yah lahh ''
suka tngok muka serius awak time belajar ,
suka suka suka suka ,
saye suka story naik lorry ngan awak , 
suka gelak gelak , 
suka geletek awak , heheheh
SAYA SUKA AWAK :P

iloveyou , iloveyou , iloveyou , i loveyou :D hehe , ieqa sayang kau suka kan kan aku kacau kau kan :P suka kan ? heheh awak comel , awak cute , suka story ngan awak and dgar cite pasal min ;) hehehe , obsesssssssss gile kau :P act aku pun kan pasal feqar ;D hahha .. kau rajin . pandai . baik :) hee ;D comel comel comel. tngok aku dah obsesss ngan kau , haaa ? cam ne ? ade space untuk aku keh dalam ketiak kau :P ehheheh jgn lahh ketiak letak lahh dalam aty kau kay kay ;D

laughter is the best medicine :D

No comments:

Post a Comment