Saturday, 16 July 2011

party besday :)

saya telah berkunjung ke rumah farah , ade birthday adik dia :)
best sanggat , hehe ;D * sorry ayat skema gile ;D hehe

lame gile tak lepak ngan budak form 1 2009 best sangat ;)
rinduuuu , hehe .. sahabat walau macam mane pun tetap kekal walaupun lain kelas , we all tangkap gambar gelak2 , hehe . OMG ~~~

aku suka layann adek larry tuh , si kecik tuh so cute my dear ;) hehe , eyh eyhh fekar pergi negeri sembilan , baru nak ajak dia ari nie , tapi sokeyh lahh , hurmmm bapak rindu kempeng uh , ishhh kempeng gemuk rindu ahh --' hehe , hurmmmm perr saye rase happy ;D happy sangat . 

btw happy besday fahmi , may allah bless you kecik , kau jgn hari2 buli aku . da besar kn :)
heheh fahmi fahmi sorry tak ade hadiah , takk sempat nk beli ;D hehe sorry kecik :)

happy with them :) 

panda mabukk + happy
mood - kempeng i miss you dohh , cepat lah balek KL :')

laughter is the best medicine :D

No comments:

Post a Comment