Monday, 18 July 2011

damn boring --'

okeyhh aku boring , jap jap . nak wat keje bodoh jap jap . 
aku on9 tumblr . aku jumpa gambar ex aku ;D BRUNO MARS :p hahah .. * joke
perrr bruno mars dengan paggilan manja nya yang aku bagi mars ;D mars u sumpah style and cute , awww ;) scendel i JUSTIN BIEBER pon kalah ;P hehe . sorry bieber sejak u curang ngan i hari tuh i dah tak bape minat ngan u , meyampah :P semua gambar kenagan kite i dah buangg , sekarang bruno mars pulakkk , walaupun hanya ex boyfriend tapi mars punya alasan clash munasabah bukan macam u bieber * haishh malas jeh nak ungkit kisah lame . huhh ! 

okeyhh mars i sayang u ;D hahah . then aku terjumpa gambar bieber , mmg tak salah lagi u curang . ishhhh , meyampah .. nie ha bukti diaa 


tapi i ade jugak jumpa gambar u yang nie  


walaupun i terpikat tapii ... urmmm tengok lahh malam kang i wat solat istikaroh nak pilih bieber or mars okeyhh ;D hahha .. 

* sorry enteri nie bodoh skit aku bace balek pon geli , tengok tajuk lah kn ;D hahha , bruno mars and justin bieber , i love you . just the way u are ;D awwww .

laughter is the best medicine :D

No comments:

Post a Comment