Tuesday, 12 July 2011

alhamdullilahh :')

akhirnyaa aku bole layan kau elok elok and terima kau macam dulu , aku miss time gelak2 semua .. 
weyhh sorry okeyhh aku tau layanan aku selama nie kasar and tak jaga aty kau sebab aku terasa gila kau tipu aku :') sumpah aku sayang kau sebenarnya :')

aku rindu kau , sumpah rindu gile gile :) now aku boleh layan kau macam biasa , tapi tak tau lah kalau boleh layan macam dulu keh tak , capital I sumpahh sayang kau weyhh , kau tetap membe aku dunia and akhirat , kau selalu ade time aku senang and susah 

aku harap sangat kau dah tak tipu aku lagi dah sayanggg tegok2 kau punya post pertama tau cerita kat blog baru aku . kan aku da cakap aku sayang kau :)


laughter is the best medicine :D

No comments:

Post a Comment