Tuesday, 19 July 2011

saya punya keje baru yang menarik :P


*kuning itu saye 
merah itu ieqa  :)

* comel kan ? kan sya dah cakap takk cayee

NUR ATIQAH ROSLY ;)
saye suka kacau awak ,
suka dengar awak jerit ,
suka dengar awak cakap '' tak yah lahh ''
suka tngok muka serius awak time belajar ,
suka suka suka suka ,
saye suka story naik lorry ngan awak , 
suka gelak gelak , 
suka geletek awak , heheheh
SAYA SUKA AWAK :P

iloveyou , iloveyou , iloveyou , i loveyou :D hehe , ieqa sayang kau suka kan kan aku kacau kau kan :P suka kan ? heheh awak comel , awak cute , suka story ngan awak and dgar cite pasal min ;) hehehe , obsesssssssss gile kau :P act aku pun kan pasal feqar ;D hahha .. kau rajin . pandai . baik :) hee ;D comel comel comel. tngok aku dah obsesss ngan kau , haaa ? cam ne ? ade space untuk aku keh dalam ketiak kau :P ehheheh jgn lahh ketiak letak lahh dalam aty kau kay kay ;D

laughter is the best medicine :D

Monday, 18 July 2011

damn boring --'

okeyhh aku boring , jap jap . nak wat keje bodoh jap jap . 
aku on9 tumblr . aku jumpa gambar ex aku ;D BRUNO MARS :p hahah .. * joke
perrr bruno mars dengan paggilan manja nya yang aku bagi mars ;D mars u sumpah style and cute , awww ;) scendel i JUSTIN BIEBER pon kalah ;P hehe . sorry bieber sejak u curang ngan i hari tuh i dah tak bape minat ngan u , meyampah :P semua gambar kenagan kite i dah buangg , sekarang bruno mars pulakkk , walaupun hanya ex boyfriend tapi mars punya alasan clash munasabah bukan macam u bieber * haishh malas jeh nak ungkit kisah lame . huhh ! 

okeyhh mars i sayang u ;D hahah . then aku terjumpa gambar bieber , mmg tak salah lagi u curang . ishhhh , meyampah .. nie ha bukti diaa 


tapi i ade jugak jumpa gambar u yang nie  


walaupun i terpikat tapii ... urmmm tengok lahh malam kang i wat solat istikaroh nak pilih bieber or mars okeyhh ;D hahha .. 

* sorry enteri nie bodoh skit aku bace balek pon geli , tengok tajuk lah kn ;D hahha , bruno mars and justin bieber , i love you . just the way u are ;D awwww .

laughter is the best medicine :D

Saturday, 16 July 2011

party besday :)

saya telah berkunjung ke rumah farah , ade birthday adik dia :)
best sanggat , hehe ;D * sorry ayat skema gile ;D hehe

lame gile tak lepak ngan budak form 1 2009 best sangat ;)
rinduuuu , hehe .. sahabat walau macam mane pun tetap kekal walaupun lain kelas , we all tangkap gambar gelak2 , hehe . OMG ~~~

aku suka layann adek larry tuh , si kecik tuh so cute my dear ;) hehe , eyh eyhh fekar pergi negeri sembilan , baru nak ajak dia ari nie , tapi sokeyh lahh , hurmmm bapak rindu kempeng uh , ishhh kempeng gemuk rindu ahh --' hehe , hurmmmm perr saye rase happy ;D happy sangat . 

btw happy besday fahmi , may allah bless you kecik , kau jgn hari2 buli aku . da besar kn :)
heheh fahmi fahmi sorry tak ade hadiah , takk sempat nk beli ;D hehe sorry kecik :)

happy with them :) 

panda mabukk + happy
mood - kempeng i miss you dohh , cepat lah balek KL :')

laughter is the best medicine :D

Thursday, 14 July 2011

okeyhh sungai :)


aku suka ketengan and tempat yang aman :)
ari nie balek sekolah aku rase bapakk ah tension baii --' examm dah abess ;D yeahhhh
aku pergi sungai gan fina :) dia teman dia teman , thanksss gile biee , sayangggg kauu ! 
aku happy gile luah kan semua kat dia . dia citer pasal CAPITAL M ! 
yehhh sedihh and aku tak tau nape aku nak sanggat lepak and dengar story nina :') sedihhh fina cerita :') nakkk menagis sangat sangat , nina sabar okeyhh sumpah weyhh aku macam kesian gile kat kau nina . urmmmm okeyhhbetul ape orang cakap KALAU KITE RASEKITE SEDIH , ORANG LAIN LAGI SEDIH DARIPADA KITA :) KALAU KITE RASE HAPPY JANGAN MELAMPAU KEBAHAGIAN AKAN MAKAN KITE :') yehhh aku dapat bayak pengajaran hari niee :) aku luah kan semua kat fina , then aie and larry datang , kite org cerita pasal last year ! yeahhh aku mengaku last year happy sangat sangat :"(
macam2 belaku , aku happy ! aku boleh gelak !urmmmm act dulu FLIS lagi happy dari sekarang !okeyh okeyhh , kite orang siap cakap pasal masa depan ;D * hahah suka aku cerita pasal mase besar :P eyhh jap jap BENDA YANG DAH LEPAS JANGAN DI KENANG ! BETUL TAK FEQAR ? HEHE ;D , okeyh okeyhh ,biar kenagan simpan dalam haty . jangan buang sebabb semua tuh akan kite ingat bile dah besar :) aku sayang kawan kawan aku :') ily ,muahhhhh



laughter is the best medicine :D

Wednesday, 13 July 2011

saye puasa ;)

okeyh okeyh ari ni kan sekolah macam biasa :) datang duduk , exam --'
urmmm okeyhh ari nie aku mintak maaf sangat2 kat korang sebab tak bape ikot korang pergi mane2 , aku puasa and aku tak ade mood ! tak tau nape ! tak ade mood nak gelak2 --
lagi pun aku penat , kau jugak cakap kat aku , aku pas jawab exam tidur tidur . 
act aku dari semalam nak demam , badan asyik panas jeh ! takk cukup tidur :'( 

aku takk larat gilee doh kat sekolah tadi , sorry lah rahsia kan dari korang ! aku tak tau ngan diri aku sekarang nie asyik bad mood ! NASIB BAIK KEMPENG UHH SANGGUP LAYAN KERENAH AKU HARI HARI :') thanks KEMPENG !

haha okeyh okeyhy , aku sekarang tengah rase lapa sangat2 --' mmg lah kan puasaa ! hehe

byak yang menghasut ku supaya berpuasa setegah hari ;D hahah korang jangan harap k .. 
aku penat kene bebel sebab tak ganti puasa lagi , okeyhh esk puasaa lagi 

eyhh tarikh ari nie 13.07 eyhh ? haha means aku da sebulan clash gan capital H . 
perrrr , hehe .. 


laughter is the best medicine :D

Tuesday, 12 July 2011

alhamdullilahh :')

akhirnyaa aku bole layan kau elok elok and terima kau macam dulu , aku miss time gelak2 semua .. 
weyhh sorry okeyhh aku tau layanan aku selama nie kasar and tak jaga aty kau sebab aku terasa gila kau tipu aku :') sumpah aku sayang kau sebenarnya :')

aku rindu kau , sumpah rindu gile gile :) now aku boleh layan kau macam biasa , tapi tak tau lah kalau boleh layan macam dulu keh tak , capital I sumpahh sayang kau weyhh , kau tetap membe aku dunia and akhirat , kau selalu ade time aku senang and susah 

aku harap sangat kau dah tak tipu aku lagi dah sayanggg tegok2 kau punya post pertama tau cerita kat blog baru aku . kan aku da cakap aku sayang kau :)


laughter is the best medicine :D

my new blogger :)


hyehyehye , nak tau tak kenapa blog nie nama dia buruk sangat '' my bantot gemuk blog '' sebab ramai orang dah cakap aku da gemuk --' sedihh tapi aku tak tau nama aku letak nama nie --' and bantut tuh pulakk feqar kate and lagi sorang mamat nie nama dia ayen a.k.a simbekk :)

terima kasih sebab bagi aku idea untuk nama blog baru aku and hye lupe nak kenal kan diri .
aku nurul syahirah or nurul syeera :) 15 , smk seri gombak . tema haiwan dalam blog nie panda . aku suka panda sebab dia comel and dia macam aku gemuk + bantot ;D haha , sabo jelahh ..
kalau ade idea cam ne nak kurus and tinggi ? kadang2 rimas jugak nak jawab soalan orang , '' weyhh syeera kenapa kau da gemuk ? haishhhh straight gile soalan kau weyhh --'

tak nak merepek lagi , welcome to my new blog :)

if korang follow akan di follow balek okeyhh , saranghee ;)

laughter is the best medicine :D